MARC details
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
02634pam a22002531i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
991017677329707026 |
003 - IDENTIFICADOR DEL NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
UkOxU |
005 - FECHA Y HORA DE LA ÚLTIMA TRANSACCIÓN |
campo de control |
20240527172808.0 |
006 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONGITUD FIJA--CARACTERÍSTICAS DEL MATERIAL ADICIONAL |
campo de control de longitud fija |
m || d | |
007 - CAMPO FIJO DE DESCRIPCIÓN FÍSICA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
cr ||||||||||| |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
221101s2023 enk o 000|0|eng|d |
015 ## - NÚMERO DE BIBLIOGRAFÍA NACIONAL |
Número de bibliografía nacional |
GBC310213 |
Fuente |
bnb |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO |
ISBN cancelado o inválido |
9781398708723 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro/agencia transcriptor |
TBS |
100 1# - ENTRADA PRINCIPAL--NOMBRE DE PERSONA |
Nombre de persona |
Banissy, Michael, |
Término indicativo de función/relación |
author. |
245 10 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
When we touch |
Resto del título |
: handshakes, hugs, high fives and the new science behind why touch matters |
Mención de responsabilidad, etc. |
/ Michael Banissy. |
264 #1 - PRODUCCIÓN, PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, FABRICACIÓN Y COPYRIGHT |
Producción, publicación, distribución, fabricación y copyright |
London : |
Nombre del de productor, editor, distribuidor, fabricante |
Orion Spring, |
Fecha de producción, publicación, distribución, fabricación o copyright |
2023. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
249 pages ; 24 cm |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
Developmental touch : the origins of our most underappreciated sense — <br/>Scientists who stroke : the neuroscience of touch — <br/>Healthy touch : can hugs conquer the common cold? — <br/>Touch hunger : what happens when we don't receive enough touch? — <br/>Tactile intimacy: from sex to spooning, the role of intimate touch in relationships — <br/>Touchy-feely or avoid at all costs : our touch personas — <br/>Touch culture : how our backgrounds affect how we perceive touch — <br/>Social touch : the hidden secret to effective teamwork — <br/>Do touch, don't touch : the murky world of touch at work — <br/>Digital touch : the future of touch in our society. |
520 ## - SUMARIO, ETC. |
Sumario, etc. |
"Why is a hugged person a healthier person? Why do high-fiving teams win more matches? How does a shared handshake make you more likely to tell the truth? We rely on touch every day of our lives. It makes us who we are. It helps us connect with those around us. And yet touch between individuals can be fraught with confusion and misunderstanding. In When We Touch, social neuroscientist Professor Michael Banissy blends expert scientific insights with anecdotes from 90s rom coms to office politics to explore the new science of human touch. His groundbreaking new book explains how touch impacts every part of our lives, from why touch is essential for healthy development, to how kissing might help us choose a genetically beneficial mate to how holding hands with a loved one can help us feel less pain. Banissy tackles the nuances of appropriate touch across culture and gender, investigates our 'touch personas' and why they differ, and offers solutions to the 'touch hunger' that has become a modern epidemic in our increasingly distanced world. From the most inconsequential to the most salient moments of human contact, When We Touch is a fascinating and entertaining exploration of our most overlooked sense"--Publisher's description |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Touch |
Subdivisión general |
Psychological aspects. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Manners and customs |
Subdivisión general |
Psychological aspects. |
942 ## - ELEMENTOS DE ENTRADA AGREGADA (KOHA) |
Fuente del sistema de clasificación o colocación |
Clasificación de Library of Congress |