Cross-cultural aspects of tourism and hospitality (Record no. 2885)

MARC details
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 03591nam a2200337Ia 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 3027
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 230305s2021 xx 000 0 und d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9780367860745
043 ## - CÓDIGO DE ÁREA GEOGRÁFICA
Código de área geográfica en_UK
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente eng
245 #0 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título Cross-cultural aspects of tourism and hospitality
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC.
Lugar de publicación, distribución, etc.
Nombre del editor, distribuidor, etc. Routledge,
Fecha de publicación, distribución, etc. 2021
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xvi, 354 pages ; 25 cm
500 ## - NOTA GENERAL
Nota general a services marketing and management perspective
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato Introduction: International and Global Nature of Tourism and Hospitality
Mención de responsabilidad Culture: A Cross-Cultural Perspective--
-- Intercultural Competence, Intercultural Sensitivity, and Cultural Intelligence--
-- Culture and Context in Communication--
-- The Influence of Indulgence and Restraint on Tourism and Hospitality--
-- Power Distance as a Cultural Variable--
-- Uncertainty Avoidance as a Cultural Variable--
-- Masculinity versus Femininity, Gender Egalitarianism, and Assertiveness--
-- The Influence of Individualism and Collectivism on Tourism and Hospitality--
-- Performance and Humane Orientation as Cultural Variables--
-- Time Orientation as a Cultural Variable--
-- A Review of Trompenaars and Hampden-Turner's Cultural Dimensions--
-- Conclusions--
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. Cross-Cultural Aspects of Tourism and Hospitality is the first textbook to offer students, lecturers, researchers and practitioners a comprehensive guide to the influence of culture on service providers as well as on customers, affecting both the supply and the demand sides of the industry - organisational behaviour, and human resource management, and marketing and consumer behaviour. ; ; Given the need for delivering superior customer value, understanding different cultures from both demand and supply sides of tourism and hospitality and the impact of culture on these international industries is an essential part of all students' and practitioners' learning and development. This book takes a research-based approach critically reviewing seminal cultural theories and evaluating how these influence employee and customer behaviour in service encounters, marketing, and management processes and activities. Individual chapters cover a diverse range of cultural aspects including intercultural competence and intercultural sensitivity, uncertainty and risk avoidance, context in communication, power distance, indulgence and restraint, time orientation, gender, assertiveness, individualism and collectivism, performance orientation, and humane orientation. ; ; This book integrates international case studies throughout to show the application of theory, includes self-test questions, activities, further reading, and a set of PowerPoint slides to accompany each chapter. This will be essential reading for all students, lecturers, researchers and practitioners and future managers in the fields of Tourism and Hospitality.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Procedencia (VM) [OBSOLETO] Includes case studies, bibliographical references and index. ; Support material available on publisher's website.
630 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÍTULO UNIFORME
Título uniforme CLASS G - GEOGRAPHY, ANTHROPOLOGY, RECREATION
9 (RLIN) 1117
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Tourism
Subdivisión general Cross-cultural studies.
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Tourism
Subdivisión general Marketing
-- Cross-cultural studies.
9 (RLIN) 12790
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Tourism
Subdivisión general Management
-- Cross-cultural studies.
9 (RLIN) 12791
700 ## - ENTRADA AGREGADA--NOMBRE PERSONAL
Nombre de persona Koc, Erdogan
Término indicativo de función/relación Author
9 (RLIN) 12792
856 ## - LOCALIZACIÓN Y ACCESO ELECTRÓNICOS
Identificador Uniforme del Recurso <a href="https://www.routledge.com/Cross-Cultural-Aspects-of-Tourism-and-Hospitality-A-Services-Marketing/Koc/p/book/9780367860745">https://www.routledge.com/Cross-Cultural-Aspects-of-Tourism-and-Hospitality-A-Services-Marketing/Koc/p/book/9780367860745</a>
902 ## - ELEMENTOS DE DATOS B LOCAL, LDB (RLIN)
a 925
905 ## - ELEMENTOS DE DATOS E LOCAL, LDE (RLIN)
a m
911 ## - EQUIVALENCIA O REFERENCIA-CRUZADA-NOMBRE DE CONFERENCIA O REUNIÓN/CONGRESO [LOCAL, CANADÁ]
Nombre de congreso/reunión o jurisdicción como elemento de entrada https://biblioteca.tbs-education.es/portadas/9780367860745.jpg
912 ## -
-- 2021-01-01
942 ## - ELEMENTOS DE ENTRADA AGREGADA (KOHA)
Código de la institución [OBSOLETO] 1
953 ## -
-- 2021-06-30 12:41:15
Holdings
Estado de retiro Estado de pérdida Estado dañado No para préstamo Biblioteca de origen Biblioteca actual Ubicación en estantería Fecha de adquisición Total de préstamos Signatura topográfica completa Código de barras Fecha visto por última vez Precio válido a partir de Tipo de ítem Koha
        TBS Barcelona TBS Barcelona Libre acceso 07/09/2021   G155 KOC B03634 05/11/2021 05/03/2023 Book

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