MARC details
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
03404nam a2200313Ia 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
2866 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
230305s2019 xx 000 0 und d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO |
Número Internacional Estándar del Libro |
9789811306372 |
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN |
Centro/agencia transcriptor |
TBS |
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA |
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente |
eng |
043 ## - CÓDIGO DE ÁREA GEOGRÁFICA |
Código de área geográfica |
en_UK |
050 ## - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO |
Número de clasificación |
LC1047.A7 |
Número de documento/Ítem |
S783 2019 |
245 #4 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
The study of food, tourism, hospitality and events |
Resto del título |
: 21st-century approaches |
Mención de responsabilidad, etc. |
/ edited by Sue Beeton, Alison Morrison. |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
Singapore : Springer Singapore : Imprint: Springer, 2019. |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
xv, 274 pages : illustrations, charts, portraits (black and white) ; 24 cm. |
490 ## - MENCIÓN DE SERIE |
Mención de serie |
Tourism, Hospitality & Event Management, |
Designación de volumen o secuencia |
2510-4993. |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
1. Introduction — 2. Framing scholarly practice — pt. 1. The study of food, tourism, hospitality and events : past, present and future — 3. Tourism and food : necessity or experience? — 4. Event studies : progression and future in the field — 5. The Australian quality framework and lifelong learning : an educator's perspective — 6. Cooking the books — 7. An indigenous journey — pt. 2. From vocational to higher education : a continuing journey or full stop? — 8. Curricular reform in food education — 9. Supporting scholarship : reshaping a vocational educational library for higher education — 10. Better together : negotiating the tension between liberal and practical knowledge in event management curriculum design — 11. Mobility as the teacher : experience-based learning — 12. Student learning and employability : immersion in live events — 13. Designing and running overseas study tours — pt. 3. Research informed teaching — 14. Bridging the gap : making research 'useful' in food, tourism, hospitality and events - the role of research impact — 15. Participatory action research as development tool for industry training — 16. Outside the classroom walls : understanding war and peace on the western front — 17. Student leadership development — 18. International students as tourists : implications for educators — 19.through the camera lens : utilising visual imagery with short study tours abroad — pt. 4. Pushing the boundaries of scholarship — 20. Fuelling a praxis-exegesis cyclical model — 21. Context specific language : critical to student learning — 22. Simulated pedagogies and auto-ethnographic reflections — pt. 5. Conclusions : into the 21st century — 23. Plausible futures : transforming ourselves, transforming our industry — 24. Conclusion : studying scholarship in changing times. |
520 ## - SUMARIO, ETC. |
Sumario, etc. |
This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice. The specific field considered in this book is also placed against the backdrop of the larger question of how universities and other institutions of higher learning are evolving and addressing the new relationships between research, scholarship and teaching. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) |
Procedencia (VM) [OBSOLETO] |
Preview available on publisher's website. |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Higher education |
9 (RLIN) |
7088 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Tourism |
9 (RLIN) |
1154 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Management |
9 (RLIN) |
319 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Professional education |
9 (RLIN) |
11010 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Service industries |
9 (RLIN) |
1728 |
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Vocational education |
9 (RLIN) |
23490 |
700 ## - ENTRADA AGREGADA--NOMBRE PERSONAL |
Nombre de persona |
Morrison, Alison |
Término indicativo de función/relación |
editor |
9 (RLIN) |
22127 |
700 ## - ENTRADA AGREGADA--NOMBRE PERSONAL |
Nombre de persona |
Beeton, Sue |
Término indicativo de función/relación |
editor |
9 (RLIN) |
22128 |
942 ## - ELEMENTOS DE ENTRADA AGREGADA (KOHA) |
Fuente del sistema de clasificación o colocación |
Clasificación de Library of Congress |