The study of food, tourism, hospitality and events (Record no. 2729)

MARC details
000 -CABECERA
campo de control de longitud fija 03404nam a2200313Ia 4500
001 - NÚMERO DE CONTROL
campo de control 2866
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL
campo de control de longitud fija 230305s2019 xx 000 0 und d
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO
Número Internacional Estándar del Libro 9789811306372
040 ## - FUENTE DE LA CATALOGACIÓN
Centro/agencia transcriptor TBS
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente eng
043 ## - CÓDIGO DE ÁREA GEOGRÁFICA
Código de área geográfica en_UK
050 ## - SIGNATURA TOPOGRÁFICA DE LA BIBLIOTECA DEL CONGRESO
Número de clasificación LC1047.A7
Número de documento/Ítem S783 2019
245 #4 - MENCIÓN DE TÍTULO
Título The study of food, tourism, hospitality and events
Resto del título : 21st-century approaches
Mención de responsabilidad, etc. / edited by Sue Beeton, Alison Morrison.
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC.
Lugar de publicación, distribución, etc. Singapore : Springer Singapore : Imprint: Springer, 2019.
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA
Extensión xv, 274 pages : illustrations, charts, portraits (black and white) ; 24 cm.
490 ## - MENCIÓN DE SERIE
Mención de serie Tourism, Hospitality & Event Management,
Designación de volumen o secuencia 2510-4993.
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO
Nota de contenido con formato 1. Introduction — 2. Framing scholarly practice — pt. 1. The study of food, tourism, hospitality and events : past, present and future — 3. Tourism and food : necessity or experience? — 4. Event studies : progression and future in the field — 5. The Australian quality framework and lifelong learning : an educator's perspective — 6. Cooking the books — 7. An indigenous journey — pt. 2. From vocational to higher education : a continuing journey or full stop? — 8. Curricular reform in food education — 9. Supporting scholarship : reshaping a vocational educational library for higher education — 10. Better together : negotiating the tension between liberal and practical knowledge in event management curriculum design — 11. Mobility as the teacher : experience-based learning — 12. Student learning and employability : immersion in live events — 13. Designing and running overseas study tours — pt. 3. Research informed teaching — 14. Bridging the gap : making research 'useful' in food, tourism, hospitality and events - the role of research impact — 15. Participatory action research as development tool for industry training — 16. Outside the classroom walls : understanding war and peace on the western front — 17. Student leadership development — 18. International students as tourists : implications for educators — 19.through the camera lens : utilising visual imagery with short study tours abroad — pt. 4. Pushing the boundaries of scholarship — 20. Fuelling a praxis-exegesis cyclical model — 21. Context specific language : critical to student learning — 22. Simulated pedagogies and auto-ethnographic reflections — pt. 5. Conclusions : into the 21st century — 23. Plausible futures : transforming ourselves, transforming our industry — 24. Conclusion : studying scholarship in changing times.
520 ## - SUMARIO, ETC.
Sumario, etc. This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice. The specific field considered in this book is also placed against the backdrop of the larger question of how universities and other institutions of higher learning are evolving and addressing the new relationships between research, scholarship and teaching.
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN)
Procedencia (VM) [OBSOLETO] Preview available on publisher's website.
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Higher education
9 (RLIN) 7088
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Tourism
9 (RLIN) 1154
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Management
9 (RLIN) 319
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Professional education
9 (RLIN) 11010
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Service industries
9 (RLIN) 1728
650 #0 - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada Vocational education
9 (RLIN) 23490
700 ## - ENTRADA AGREGADA--NOMBRE PERSONAL
Nombre de persona Morrison, Alison
Término indicativo de función/relación editor
9 (RLIN) 22127
700 ## - ENTRADA AGREGADA--NOMBRE PERSONAL
Nombre de persona Beeton, Sue
Término indicativo de función/relación editor
9 (RLIN) 22128
942 ## - ELEMENTOS DE ENTRADA AGREGADA (KOHA)
Fuente del sistema de clasificación o colocación Clasificación de Library of Congress
Holdings
Estado de retiro Estado de pérdida Fuente del sistema de clasificación o colocación Estado dañado No para préstamo Biblioteca de origen Biblioteca actual Fecha de adquisición Total de préstamos Signatura topográfica completa Código de barras Fecha visto por última vez Precio válido a partir de Tipo de ítem Koha
    Clasificación Decimal Dewey     TBS Barcelona TBS Barcelona 08/01/2021   LC1047.A7 BEE B03343 25/10/2022 05/03/2023 Book

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