MARC details
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
01872nam a2200325Ia 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
2544 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
230305s2010 xx 000 0 und d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO |
Número Internacional Estándar del Libro |
9781573245050 |
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA |
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente |
eng |
245 #0 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Why we love dogs, eat pigs, and wear cows |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
|
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
Conari Press, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
2010 |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
204 p. ; 23 cm |
500 ## - NOTA GENERAL |
Nota general |
an introduction to carnism : the belief system that enables us to eat some animals and not others |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
To love or to eat? |
Mención de responsabilidad |
Carnism: It's just the way things are-- |
-- |
The way things really are-- |
-- |
Collateral damage: the other casualties of carnism-- |
-- |
The mythology of meat : Justifying carnism-- |
-- |
Through the carnistic looking glass : Internalized carnism-- |
-- |
Bearing witness : From carnism to compassion-- |
520 ## - SUMARIO, ETC. |
Sumario, etc. |
This groundbreaking work explores the psychology of carnism. Our willingness to eat animals--and only some animals at that--says social psychologist and professor Melanie Joy, is enabled only through blocking out what we know--about their capacity for consciousness and their ability to feel pain: about the inhumane husbandry practiced all over the world simply to satisfy our taste for foods we don't need in our diet: about the health risks involved in eating flesh of any kind; and on and on. In other words, we continue to eat meat and fish only out of a seemingly intransigent denial |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) |
Procedencia (VM) [OBSOLETO] |
Includes bibliographical references (p. [173]-195) and index |
630 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÍTULO UNIFORME |
Título uniforme |
TX HOME ECONOMICS |
9 (RLIN) |
7823 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Meat |
Subdivisión general |
Psychological aspects |
9 (RLIN) |
11168 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Animals aspects |
9 (RLIN) |
11169 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Meat Social aspects |
9 (RLIN) |
11170 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Food of animal origin Moral and ethical animals preferences |
9 (RLIN) |
11171 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
|
9 (RLIN) |
12 |
700 ## - ENTRADA AGREGADA--NOMBRE PERSONAL |
Nombre de persona |
Joy, Melanie |
Término indicativo de función/relación |
Author |
9 (RLIN) |
11172 |
902 ## - ELEMENTOS DE DATOS B LOCAL, LDB (RLIN) |
a |
724 |
905 ## - ELEMENTOS DE DATOS E LOCAL, LDE (RLIN) |
a |
m |
912 ## - |
-- |
2010-01-01 |
942 ## - ELEMENTOS DE ENTRADA AGREGADA (KOHA) |
Código de la institución [OBSOLETO] |
1 |
953 ## - |
-- |
2019-04-30 11:27:56 |