MARC details
000 -CABECERA |
campo de control de longitud fija |
02779nam a2200397Ia 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL |
campo de control |
2479 |
008 - DATOS DE LONGITUD FIJA--INFORMACIÓN GENERAL |
campo de control de longitud fija |
230305s9999 xx 000 0 und d |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL ESTÁNDAR DEL LIBRO |
Número Internacional Estándar del Libro |
9781138713024 |
043 ## - CÓDIGO DE ÁREA GEOGRÁFICA |
Código de área geográfica |
en_UK |
041 ## - CÓDIGO DE LENGUA |
Código de lengua del texto/banda sonora o título independiente |
eng |
245 #0 - MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Gales |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN, ETC. |
Lugar de publicación, distribución, etc. |
NULL |
Nombre del editor, distribuidor, etc. |
NULL, |
Fecha de publicación, distribución, etc. |
|
262 ## - MENCIÓN DE PIE DE IMPRENTA PARA GRABACIONES SONORAS (Pre-RCAA 2) [LOCAL, USA] |
Nombre de editor o tratado |
NULL |
Lugar de producción, publicación, etc. |
NULL |
300 ## - DESCRIPCIÓN FÍSICA |
Extensión |
xii, 192 pages, [16] pages of plates : illustrations, maps ; 25 cm. |
500 ## - NOTA GENERAL |
Nota general |
a study in brewing, business, and family history |
505 ## - NOTA DE CONTENIDO CON FORMATO |
Nota de contenido con formato |
Contents: Introduction; The British brewing industry over two centuries: an outline; Horndean and the Gale family, 1700-1847; Sorrow and success: the era of George Alexander Gale, 1847-96; The early years of H. F. Bowyer to the First World War; The company in war and peace: 1914-39; Problems and progress: 1939-84; Towards 2000: the company since 1984; Appendix 1: Family trees: Gale and Bowyer; Appendix 2: Company officers; Appendix 3: George Gale and Co.: house list as at 20 April 1998; Select bibliography; Index. |
520 ## - SUMARIO, ETC. |
Sumario, etc. |
'This title was first published in 2000. This volume tells the fascinating story of the origins, development, growth and survival of a small country brewery in Hampshire. Employing and analyzing a wealth of original documentation, it examines the local environment both before establishment of the brewery and during the 150 years of its existence. While the performance of Gales Brewery is examined in the context of the British brewing industry as a whole, the thread of family involvement is woven throughout the volume. The contribution of contrasting individual entrepreneurs is examined in absorbing detail, from the half century of domination by George Alexander Gale to the subsequent century of contribution by the Bowyer family. Gales is exceptional in being one of the very few family breweries to survive the mania of mergers and takeovers in the brewing industry. This very readable book will be of considerable interest to business, economic, family and local historians.'--Provided by publisher. |
590 ## - NOTA LOCAL (RLIN) |
Procedencia (VM) [OBSOLETO] |
Includes bibliographical references (pages [176]-182) and index. ; Series: Modern economic and social history series ; |
630 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÍTULO UNIFORME |
Título uniforme |
HD INDUSTRIES. LAND USE. LABOR |
9 (RLIN) |
37 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Gales Brewery |
Subdivisión general |
History |
9 (RLIN) |
8749 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Gales family |
9 (RLIN) |
8750 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Boyer family |
9 (RLIN) |
8751 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Gales Brewery |
9 (RLIN) |
8752 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
BUSINESS & ECONOMICS / Industries General |
9 (RLIN) |
8753 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Gales |
Subdivisión general |
History |
9 (RLIN) |
8754 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Brewing industry |
Subdivisión general |
Great Britain |
-- |
History |
9 (RLIN) |
8755 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
Industrialists |
Subdivisión general |
Biography |
9 (RLIN) |
8756 |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA--TÉRMINO DE MATERIA |
Término de materia o nombre geográfico como elemento de entrada |
|
9 (RLIN) |
12 |
902 ## - ELEMENTOS DE DATOS B LOCAL, LDB (RLIN) |
a |
570 |
905 ## - ELEMENTOS DE DATOS E LOCAL, LDE (RLIN) |
a |
m |
911 ## - EQUIVALENCIA O REFERENCIA-CRUZADA-NOMBRE DE CONFERENCIA O REUNIÓN/CONGRESO [LOCAL, CANADÁ] |
Nombre de congreso/reunión o jurisdicción como elemento de entrada |
https://biblioteca.tbs-education.es/portadas/9781138713024.jpg |
912 ## - |
-- |
0000-00-00 |
942 ## - ELEMENTOS DE ENTRADA AGREGADA (KOHA) |
Código de la institución [OBSOLETO] |
1 |
953 ## - |
-- |
2019-03-04 18:00:46 |